Webshop » Pelletkachels » pelletkachel MCZ » MCZ-MOOD COMFORT AIR 8KW

MCZ-MOOD COMFORT AIR 8KW

MCZ-MOOD COMFORT AIR 8KW
MCZ-MOOD COMFORT AIR 8KWMCZ-MOOD COMFORT AIR 8KWMCZ-MOOD COMFORT AIR 8KWMCZ-MOOD COMFORT AIR 8KW
MOOD

 pelletkachel, met bovenkant in zwart gecoate aluminium en stalen zijkanten in de kleuren brons, zilver en zwart. Het ventilatierooster dat meestal wordt aangetroffen in pelletkachels, is vervangen door een enkel omtrekssnit, uiterst onopvallend, gelegen onder de bovenkant. Het eindresultaat is een elegant en verfijnd item, waarin een nieuwe, grotere en diepere vlamkast met gebogen lijnen een nog meer adembenemend zicht op het vuur biedt.

Nog mooier zicht op de vlam
De verbrandingskamer is gloednieuw, groter en meer evenredig, om een nog meer adembenemend zicht op de brand te bieden. De hoogte en diepte van de vuurhaard zijn verhoogd, wat zorgt voor verticale ontwikkeling en een meer natuurlijke beweging van de vlam. De vlamkast en de smeltkroes zijn ook schoongemaakt en hun vorm is verzacht voor een aangename kijkervaring, zelfs wanneer de vlam uit is.
Verzegelde structuur als standaard
Dankzij een perfect afgesloten verbrandingskamer verbruikt dit product de zuurstof die uitsluitend van buitenaf is opgenomen, wat zorgt voor een lager verbruik en perfect thermisch comfort in moderne huizen, zelfs mensen met een energielabel van klasse A, zonder risico op rookuitstoot in de kamer.
Snelheid van de ontsteking
Dankzij een nieuwe keramische bougie verschijnt de vlam in minder dan drie minuten, met een vermindering van 40% van de ontstekingstijden en een aanzienlijke vermindering van het elektriciteitsverbruik.


Uitzonderlijke ventilatie
Met de functie No-Air kunt u de geforceerde ventilatie in de kachel volledig uitsluiten of minimaal verminderen, zodat u verzekerd bent van maximale stilte en alle voordelen van warmte die door de natuurlijke convectie in de kamer wordt verspreid.

Geavanceerde besturing via Wi-Fi standaard inbegrepen
Deze kachel is een van de eerste modellen van het pelletprogramma met het nieuwe Maestro-besturingssysteem als standaard, ontworpen en ontwikkeld door MCZ om een ​​betere werking van de kachel te garanderen.
De kachel kan worden bediend met een app, waardoor deze veel intuïtiever en gebruiksvriendelijker is dan een traditionele afstandsbediening. Het enige dat u hoeft te doen, is het op uw mobiele telefoon of tablet te installeren, zodat u het zowel thuis als onderweg kunt gebruiken.
Met Maestro is alles inbegrepen, er worden geen andere kosten gemaakt voor de wifi-kit, die meestal een accessoire is dat afzonderlijk wordt aangeschaft en geïnstalleerd. Hij wordt standaard geleverd met een ingebouwde dubbele Wi-Fi-module en kan eenvoudig worden aangesloten op uw smartphone of thuisnetwerk. Als alternatief voor het gebruik van uw smartphone is een optionele handafstandsbediening beschikbaar, terwijl de app al is geïnstalleerd.
Bovendien is Maestro, in tegenstelling tot kachels met een ingebouwde sensor, standaard voorzien van een microsensor die u overal kunt plaatsen, zodat u in elke kamer de gewenste temperatuur kunt instellen.

Model-Mood
Energie-efficiëntieklasse A +
Nominaal uitgangsvermogen8,10 kW
Minimaal uitgangsvermogen2.30 kW
Efficiëntie bij Max90.90%
Efficiëntie op Min92.60%
Vultrechter capaciteit32,00 lt
Pellet per uur verbruik (min) 0,50 kg / uur
Pellet-uurverbruik (max.) 1,80 kg / uur
Autonomie (Min) 40.00 uur
Autonomie (Max) 11.00 uur
Verwarmbaar volume 199 m³ (*)
Rookuitlaat 8 cm
Nettogewicht 170 kg
Temperatuur uitlaatrook bij Max188 ºC
Rookmassa4.3 g / s

€ 3 650,00
€ 4 416,50 inclusief BTW

Beschikbaar

Heeft u een vraag?