Webshop » Pelletkachels » pelletkachel MCZ » MCZ-RAY COMFORT AIR 8KW

MCZ-RAY COMFORT AIR 8KW

MCZ-RAY COMFORT AIR 8KW
MCZ-RAY COMFORT AIR 8KWMCZ-RAY COMFORT AIR 8KWMCZ-RAY COMFORT AIR 8KWMCZ-RAY COMFORT AIR 8KW
Verzegelde structuur  standaard
Dankzij een perfect afgesloten verbrandingskamer verbruikt dit product de zuurstof die uitsluitend van buitenaf is opgenomen, wat zorgt voor een lager verbruik en perfect thermisch comfort in moderne huizen, zelfs mensen met een energielabel van klasse A, zonder risico op rookuitstoot in de kamer.

Snelheid van de ontsteking
Dankzij een nieuwe keramische bougie verschijnt de vlam in minder dan drie minuten, met een vermindering van 40% van de ontstekingstijden en een aanzienlijke vermindering van het elektriciteitsverbruik.

Totale stilte, wanneer je maar wilt
Met de functie No-Air kunt u de geforceerde ventilatie in de kachel volledig uitsluiten of minimaal verminderen, zodat u verzekerd bent van maximale stilte en alle voordelen van warmte die door de natuurlijke convectie in de kamer wordt verspreid.

"Brushless" reductiemotor
De nieuwe gepatenteerde "borstelloze" reductiemotor is exclusief voor MCZ gemaakt en wordt gebruikt in de toevoerschroef voor pelletbelading en in het automatische vuurbranderreinigingssysteem. In vergelijking met traditionele tandwielmotoren is deze krachtiger, stiller en heeft minder energie nodig (elektrisch verbruik met 90% verminderd in vergelijking met conventionele motoren).

Geavanceerde besturing via Wi-Fi standaard inbegrepen
Dit product bevat de Maestro-technologie, waarmee de verwarmer zijn uiterste potentieel kan uiten, zelfs een eenvoudiger en meer intuïtief gebruik. Een echt geïntegreerde microcomputerdialoog met uw smartphone en verbetert verder de prestaties van de kachel die perfect blijft werken, zelfs in niet-ideale omstandigheden.
De kachel kan worden bediend met een app, waardoor deze veel intuïtiever en gebruiksvriendelijker is dan een traditionele afstandsbediening. Het enige dat u hoeft te doen, is het op uw mobiele telefoon of tablet te installeren, zodat u het zowel thuis als onderweg kunt gebruiken.
Met Maestro is alles inbegrepen, er worden geen andere kosten gemaakt voor de wifi-kit, die meestal een accessoire is dat afzonderlijk wordt aangeschaft en geïnstalleerd. Hij wordt standaard geleverd met een ingebouwde dubbele Wi-Fi-module en kan eenvoudig worden aangesloten op uw smartphone of thuisnetwerk.
Als alternatief voor het gebruik van uw smartphone is een optionele handafstandsbediening beschikbaar, terwijl de app al is geïnstalleerd. Een optioneel zelfinstallerend digitaal bedieningspaneel (plug & play-technologie) is ook beschikbaar, dat is erg discreet en kan rechts of links van de kachel worden gemonteerd en verwijderd.

Model-Ray COMFORT AIR 8 M1

Energie-efficiëntieklasse A +
Nominaal uitgangsvermogen7.80 kW
Minimaal uitgangsvermogen2,50 kW
Efficiëntie op Max90,20%
Efficiëntie op Min91.00.00%
Vultrechter capaciteit28.00 lt
Pellet per uur verbruik (min) 0,50 kg / uur
Pellet per uur verbruik (Max) 1,70 kg / uur
Autonomie (Min) 36.00 uur
Autonomie (Max) 11.00 uur
Verwarmbaar volume192m³ (*)
Rookuitlaat 8 cm
Nettogewicht155 kg
Temperatuur van uitlaatrook bij Max179 ºC
Rookmassa 4,7 g / s

€ 3 300,00
€ 3 993,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Heeft u een vraag?